Ο πολύχρωμος κόσμος του χειροποίητου χαλιού, εξελλίσσεται σε ένα ξεχωριστό κόσμο, που πρακτικά υποστηρίζεται από ένα πολυεθνικό, ανθρώπινο δίκτυο. Μια πολυφυλετική ομάδα 180 περίπου απόλυτα εξειδικευμένων ανθρώπων μας, που γεννιούνται και πεθαίνουν κυριολεκτικά μέσα στα χειροποίητα χαλιά, ασχολούνται καθημερινά, ώστε να προλάβουν να δεσμεύσουν κάθε χαλί υψηλής χειροτεχνικής αξίας και κάθε μοναδικό "masterpiece", που ανακαλύπτουν. Γι' αυτό το σκοπό, επισκέπτονται ακόμα και τα μικρότερα χωριά της κάθε περιοχής στην Ασία και Βόρειο Αφρική ή τους δυσπρόσιτους προσωρινούς οικισμούς των νομάδων.

Ένα άλλο εντελώς διαφορετικό team συγκροτείται από 55 περίπου εξειδικευμένους αγοραστές, 22 εισαγωγικών επιχειρήσεων χειροποίητων χαλιών από την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, που για τις αγορές τους ο ΑΙΩΝ1922 έχει κάτω από την ομπρέλλα του, συμπληρώνοντας έτσι και τις 5 ηπείρους με τις δραστηριότητές του. Αυτές οι δύο ομάδες, μέσω του διεθνούς "ξεχωριστού κόσμου" ΑΙΩΝ1922 συνεργάζονται σε καθημερινή βάση, ώστε να μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστα χαλιά, δημιουργώντας έτσι χιλιάδες ευχαριστημένους καταναλωτές, που συνήθως μεταμορφώνονται σε πραγματικούς φίλους του χειροποίητου χαλιού.

Σήμερα ο ΑΙΩΝ1922 έχει παρουσία στις 19 πόλεις, τις πιο σημαντικές για το χειροποίητο χαλί, μεταξύ των οποίων Tehran, Lahore, Kundus, Istanbul, με τοπικά γραφεία αγορών και ποιοτικό έλεγχο “χαλί-χαλί” του κάθε  χειροποίητου. Εκτός από αυτές τις 19 πόλεις, σε κάθε μια από άλλες 17, λιγότερο σημαντικές για χαλιά, το δίκτυο συμπληρώνουν αντίστοιχα, αποκλειστικοί, μόνιμοι, τοπικοί αγοραστές,  ώστε τελικά να καλύπτεται το 89% της γεωγραφίας του χειροποίητου χαλιού. Ταυτόχρονα, με βάση την "αιώνια" γνώση και εμπειρία, αλλά και αυτό το οργανωμένο δίκτυο, λειτουργεί ως σύμβουλος αγορών για αυτές τις 22 εισαγωγικές επιχειρήσεις χειροποίητων χαλιών, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. 

Στα 100 χρόνια ενασχόλησής μας με τα χειροποίητα χαλιά, γνωρίζουμε τους πάντες και μας γνωρίζουν οι πάντες σε όλο τον ιδιαίτερο αυτό κόσμο: Από τους απλούς δημιουργούς της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, τους διακινητές των χειροποίητων, τους εξαγωγείς, τους προμηθευτές μαλλιών και βοτάνων, τους εκεί σχεδιαστές που μας γνωρίζουν πλέον ως “οικογένειά” τους, μέχρι τους εκεί τοπικούς κοινωνικούς φορείς, τους θρησκευτικούς ηγέτες και τις κυβερνήσεις τους, με τους οποίους άρρηκτα συσχετιζόμαστε, με την αδιάκοπη προσφορά αλληλεγγύης μας, για πολλές δεκαετίες με τις ανά χρονικά διαστήματα εναλλαγές τους.

Στην άλλη πλευρά “του λόφου”, είμαστε πίσω από όλες τις μεγάλες εισαγωγικές επιχειρήσεις της Ευρώπης και Αμερικής, όλα τα εκεί υψηλού επιπέδου καταστήματα χαλιών και διακόσμησης, όλους τους διοργανωτές διεθνών εκθέσεων και shows, όλους τους παγκοσμίως επώνυμους αρχιτέκτονες και interior designers, όλα τα αντίστοιχα ειδικευμένα περιοδικά και blogs, που κυριολεκτικά όλοι έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μαζί μας, μέχρι τους φημισμένους σχεδιαστές χαλιών και τους οίκους ή τα ιδρύματα που τους εκπροσωπούν.

Παράλληλα, προσπαθούμε συνεχώς και επιτυγχάνουμε συνδέσεις με τους χαρισματικούς φοιτητές με τις σύγχρονες ανατρεπτικές ιδέες, που παρακολουθούν τις αντίστοιχες σχολές Art and Design της Ευρώπης και της Αμερικής. Επιπλέον, η ίδια "γραμμή" ακολουθείται και με τους ταλαντούχους σπουδαστές των ταχέως αναπτυσσομένων σχολών Art and Design στην Ινδία και στην Κίνα, που επίσης δυναμικά προωθούμε και αμέριστα στηρίζουμε, αδιάλειπτα για πολλές δεκαετίες, όπως κάθε ταλαντούχο νέο σχεδιαστή.

Ο ΑΙΩΝ1922 έχει αποκτήσει "οικογενειακές" σχέσεις, μέσα από τα πολλά χρόνια συνεργασιών σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή από εκείνους που ασχολούνται με την ethnic art στο Περού ή στην Χιλή, ή με εκείνους που συντηρούν την folclore του Καυκάσου ή με τους νομάδες της Ασίας και την αριστοτεχνία τους ή τους Βερβέρους της Σαχάρας με το αποτύπωμα της ερήμου στις δημιουργίες τους, μέχρι στον αντίποδά τους, με τα επώνυμα υψηλής στάθμης εργαστήρια χειροποίητων χαλιών στην Περσία, στο Κασμίρ, στο Θιβέτ, στο Νεπάλ, κ.λ.π., τα αρχαιότερα από τα οποία διαθέτουν παράδοση ακόμα και πέραν των 200 ετών συνεχούς λειτουργίας. Τα αριστουργήματά τους στολίζουν από χρόνια Ανάκτορα, Κοινοβούλια, Μουσεία και γενικότερα χώρους ανωτέρας αισθητικής.

Τελικά, όλες αυτές οι ενδεχομένως ετερόκλητες κατηγορίες, ομάδες ή άνθρωποι, από διαφορετικούς πολιτισμούς και εθνότητες σε Ανατολή και Δύση συναρτώνται μεταξύ τους μέσω του πολυφυλετικού δικτύου ΑΙΩΝ1922, συγκροτώντας "ένα πολύχρωμο κόσμο", που συντελεί αποτελεσματικά, σαν "ένας ξεχωριστός κόσμος", ώστε το χειροποίητο χαλί να διατηρείται πάντα αυθεντικό και organic, ενώ οι δημιουργοί του να βελτιώνουν συνεχώς το επίπεδο ζωής τους, αλλά ταυτόχρονα να πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά και οι φανατικοί φίλοι της κουλτούρας του χειροποίητου χαλιού, μέσα από τους παντού και πάντοτε ευχαριστημένους απόλυτα και πλήρως πελάτες μας.

Τα χειροποίητα χαλιά είναι η ίδια η ζωή μας. Η δικιά μας ζωή και επιπλέον η ζωή ενός πολύχρωμου κόσμου στις 5 ηπείρους. Είναι η ίδια ολόκληρη η ζωή τους για μια τεράστια, πολυπληθή ανθρώπινη ομάδα από απόλυτα εξειδικευμένους ανθρώπους, που γεννιούνται και πεθαίνουν κυριολεκτικά μέσα στα χειροποίητα χαλιά. Όλοι αυτοί συγκροτούν ένα ξεχωριστό κόσμο που προέρχεται, από ένα πολυεθνικό και πολυφυλετικό δίκτυο κάτω από την ομπρέλα ΑΙΩΝ1922, που εκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στα 100 χρόνια ενασχόλησής μας με τα χειροποίητα χαλιά, γνωρίζουμε τους πάντες και μας γνωρίζουν οι πάντες σε όλο τον ιδιαίτερο αυτό κόσμο: Από τους απλούς δημιουργούς της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, τους διακινητές των χειροποίητων, τους εξαγωγείς, τους προμηθευτές μαλλιών και βοτάνων, τους εκεί σχεδιαστές που μας γνωρίζουν πλέον ως “οικογένειά” τους, μέχρι τους εκεί τοπικούς κοινωνικούς φορείς, τους θρησκευτικούς ηγέτες και τις κυβερνήσεις τους, με τους οποίους άρρηκτα συσχετιζόμαστε, με την αδιάκοπη προσφορά αλληλεγγύης μας, για πολλές δεκαετίες με τις ανά χρονικά διαστήματα εναλλαγές τους.

Στην άλλη πλευρά “του λόφου”, είμαστε πίσω από όλες τις μεγάλες εισαγωγικές επιχειρήσεις της Ευρώπης και Αμερικής, όλα τα εκεί υψηλού επιπέδου καταστήματα χαλιών και διακόσμησης, όλους τους διοργανωτές διεθνών εκθέσεων και shows, όλους τους παγκοσμίως επώνυμους αρχιτέκτονες και interior designers, όλα τα αντίστοιχα ειδικευμένα περιοδικά και blogs, που κυριολεκτικά όλοι έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μαζί μας, μέχρι τους φημισμένους σχεδιαστές χαλιών και τους οίκους ή τα ιδρύματα που τους εκπροσωπούν. Παράλληλα, προσπαθούμε συνεχώς και επιτυγχάνουμε συνδέσεις με τους χαρισματικούς φοιτητές με τις σύγχρονες ανατρεπτικές ιδέες, που παρακολουθούν τις αντίστοιχες σχολές Art and Design της Ευρώπης και της Αμερικής. Επιπλέον, η ίδια "γραμμή" ακολουθείται και με τους ταλαντούχους σπουδαστές των ταχέως αναπτυσσομένων σχολών Art and Design στην Ινδία και στην Κίνα, που επίσης δυναμικά προωθούμε και αμέριστα στηρίζουμε, αδιάλειπτα για πολλές δεκαετίες, όπως κάθε ταλαντούχο νέο σχεδιαστή.

Ο ΑΙΩΝ1922 έχοντας την ουσιαστική υποστήριξη από αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο, βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, που ουσιαστικά  κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι έχει προνομιακά τις προυποθέσεις να συγχωνεύει  αποτελεσματικά την δημιουργική οπτική των σύγχρονων artists και designers, με την κλασική παράδοση αιώνων στην ύφανση και ταπητουργία από όλη την υφήλιο. Όλος αυτός ο ξεχωριστός κόσμος, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε διαρκώς στην απόλυτη αιχμή των πλέον πρόσφατων από τις εναλλασσόμενες τάσεις στην Αρχιτεκτονική του interior design.

Ταυτόχρονα, έχουμε αδιαφιλονίκητα την αποκλειστική ικανότητα να φέρουμε στην Ελλάδα κάθε ξεχωριστό ή σπάνιο χαλί, που άλλες αντίστοιχες μεγάλες ή μικρότερες επώνυμες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο παράγουν ή εμπορεύονται. Τελικά, εξυπηρετούμε ακόμα και την πιο "παράλογη" ή "σουρεαλιστική" απαίτηση του όποιου ανατρεπτικού αρχιτέκτονα ή interior designer ή του όποιου εξαιρετικά απαιτητικού πελάτη. Έτσι, με βάση αυτές τις απεριόριστες διεθνείς διασυνδέσεις μας, προμηθεύουμε οποιοδήποτε χαλί, με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, που παράγεται οπουδήποτε και από οποιονδήποτε, επιβεβαιώνοντας με υπευθυνότητα, το όποιο ποιοτικό του επίπεδο. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε με αξιοπιστία, την εντελώς άψογη και σχολαστικά επακριβή εξυπηρέτηση, με απόλυτα διασφαλισμένες, τις καλύτερες οικονομικές προυποθέσεις. 

Αναμφίβολα, δεν υπάρχει στην κυριολεξία επιχείρηση ή ιδιώτης, ασχολούμενος με χαλιά, σε ολόκληρο τον κόσμο, που ο ΑΙΩΝ1922 να μην έχει διαχρονικά ισχυρά “contacts”. Πρέπει να τονίσουμε με έμφαση τις εξαιρετικά δυνατές σχέσεις μας, με τον κόσμο των υψηλού επιπέδου επώνυμων σχεδιαστών όπως Christofer Farr, Sarah Morris, Georgina Von Etzdorf, Andree Putman, John Pawson, Claudio Silvestrini κ.λ.π. Η "συχνώτιση" με όλους αυτούς τους επώνυμους, αλλά ακόμα και τους άγνωστους αλλά αναδυόμενους νέους σχεδιαστές, μας καθιστά τους μοναδικούς και ασυναγώνιστους με το τεράστιο εύρος ποικιλιών από όλη την υφήλιο που αναφερόμαστε. Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει περίεργο ή δυσεύρετο χαλί, ordinary ή non ordinary ή κάτι σχετικό με την textile διακόσμηση, που δεν είναι προσβάσιμο για μας και επιχειρηματικά επιτεύξιμο.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει ετοιμοπαράδοτη την μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή αυθεντικών, χειροποίητων χαλιών στην Ευρώπη. Ο ΑΙΩΝ1922 έχει την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή σε αυθεντικά κιλίμια παγκοσμίως. Έχει επίσης μια τεράστια συλλογή από μπάντες για τον τοίχο από όλη την υφήλιο με την αντίστοιχη ethnic διάσταση που εκπέμπουν. Είναι ο πρωταγωνιστής στην Ευρώπη στα χειροποίητα από Bamboo Silk με μια πρωτοφανή, τεράστια συλλογή. Και φυσικά, διαθέτει αδιαφιλονίκητα μια από τις μεγαλύτερες συλλογές παραδοσιακών μεταξωτών και μάλλινων, αλλά και των πλέον ανατρεπτικών και “προχωρημένων” σύγχρονων και “extreme” μοντέρνων χειροποίητων χαλιών.

Επιπλέον όλων αυτών, υπάρχουν στις αποθήκες μας πάνω από 1.500 αυθεντικά χειροποίητα υπερμεγέθη χαλιά μεγάλων διαστάσεων, ετοιμοπαράδοτα για αίθουσες ξενοδοχείων, διοικητικών συμβουλίων καθώς για Πρεσβείες, Τράπεζες και κάθε Δημόσιο χώρο. Ο ΑΙΩΝ1922 διαθέτει το βασικό πλεονέκτημα της ειδικής παραγγελίας οποιουδήποτε χαλιού, "from around the globe" με οποιοδήποτε σχέδιο ακόμα και με την απόλυτη αποτύπωση της φωτογραφίας του παραγγέλοντος μέχρι την αντιγραφή με νόμιμες προυποθέσεις κάθε επώνυμου πίνακα ή ακόμα και εικόνες Αγίων ή θρησκευτικά σύμβολα ή εμπορικά σήματα και logo.

Από όλα αυτά, προκύπτει αβίαστα, ότι ο ΑΙΩΝ1922 είναι αναντίρρητα ο απόλυτος διεκδικητής του τίτλου του ηγέτη στα deco collections, και εύλογα αναδεικνύεται στον απαραίτητο συνεργάτη για κάθε αρχιτέκτονα και interior designer και για κάθε επιχείρηση του home decoration. Όλος ο απέραντος κόσμος των αυθεντικών χειροποίητων χαλιών στο παγκόσμιο “worldwide” είναι στα χέρια μας, δηλαδή πρακτικά στα δικά σας χέρια, για να τον φέρουμε εδώ και να μεταμορφώσει τον δικό μας χώρο, αναβαθμίζοντας συνολικά την καλαισθητική του, από δημιουργήματα με τα χέρια, χωρίς μηχανήματα, χωρίς χημεία, με οικολογία, απόλυτα βιολογικά, “organic”, και τελικά με την αναγκαία προσήλωση στην υγεία όλων μας.

Τα αυθεντικά χαλιά είναι σαν τα βιβλία. Δεν είναι πλέγμα νημάτων, έχουν ζωή, έχουν ιστορία, έχουν παράδοση, είναι η ίδια η ζωή μας. Τα αγαπάμε. Ζούμε σε ένα περιβάλλον γοητευτικό, σε έναν κόσμο πλούσιο σε χρώματα και σχέδια με φαντασία και συμβολισμούς. Είναι ο έρωτάς μας, είναι το μέλλον που καθρεπτίζει το παρελθόν μας. Βαδίζουμε στο μέλλον, με βάση αυτήν την παράδοση και την φιλοσοφία μας.

Αυτή η φιλοσοφία μας συγκροτείται από τις αρχές μας, που τις τηρούμε πάντα. Η πρώτη αρχή μας σχετίζεται με την ειλικρίνεια. Αυθεντικό είναι το ειλικρινές, το πραγματικό, το παραδοσιακό. Με βάση την ειλικρίνεια, αξιολογούμε, βεβαιώνουμε, υποσχόμαστε! Έτσι προκύπτει η συνέπεια, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα, η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο εχθρός της υπερβολής, της αντιγραφής, της παραλλαγής, της παραπλάνησης και οδηγεί αποκλειστικά στο αυθεντικό. Το αυθεντικό μας δίνει διαχρονικά μια ξεχωριστή δύναμη. Μια δύναμη που πηγάζει από τους πελάτες, εκφράζει τους πελάτες και υπηρετεί τους πελάτες. Πρακτικά, αυτή η δύναμη εκπορεύεται από την “αιώνια” εμπειρία μας που εξασφαλίζει την απόλυτη γνώση στα αυθεντικά χαλιά, ενώ εξαργυρώνεται από τους πελάτες ως πρόσθετη δύναμη αυξάνοντας την αξία των χρημάτων τους.

Οι συναλλαγές με αυθεντικούς ανθρώπους, όπως οι Ανατολίτες δημιουργοί, επίσης παράγουν δύναμη. Μια δύναμη που τους αντιμετωπίζει με συνέπεια, συμπαρίσταται με αξιοπιστία στα προβλήματά τους και αναγνωρίζει με εντιμότητα την αξία τους. Η δεύτερη αρχή της φιλοσοφίας μας στηριγμένη στο γνήσιο και στο αληθινό είναι η αυθεντική αγάπη για αυτό που κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποί μας, είναι παθιασμένοι με την εργασία τους και έχουν μια μοναδική εντελώς ερωτική σχέση με το αυθεντικό χειροποίητο χαλί.

Ο απόλυτος προσανατολισμός στη φύση και σε ότι παράγεται από αυτή είναι η Τρίτη αρχή της φιλοσοφίας μας. Έτσι, για όλα τα αυθεντικά χειροποίητα χαλιά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά, νήματα φτιαγμένα με το χέρι από φυσικά υλικά (μαλλί, μετάξι, βαμβάκι), που βάφονται μόνο με βότανα, ενώ οι τελικές επεξεργασίες υποβοηθούνται επίσης μόνο από φυτικά υλικά και στηρίζονται, χωρίς εξαιρέσεις, στα στοιχεία της φύσης, μακράν από την εμπλοκή χημείας, ώστε να είναι απόλυτα βιολογικά (organic carpets). Η χειροτεχνία στην καλλιτεχινκή της όμως έκφραση είναι μια ακόμη από τις αρχές που περιλαμβάνονται στην φιλοσοφία μας. Η πραγματική άριστη ποιότητα για να υπηρετεί απόλυτα την υψηλής βαθμίδας “decoration” πρέπει να περιλαμβάνει και την καλλιτεχνική διάσταση, αφού μόνο τότε οδηγεί στην αριστοτεχνία και αναγνωρίζεται περίτρανα η αυθεντικότητα.

Η αναβάθμιση ενός χώρου με την τοποθέτηση των κατάλληλων χειροποίητων χαλιών και την ποιοτική ανάδειξη της κουλτούρας που αποπνέουν, τελικά αποτελεί ταυτόχρονα και την αποστολή μας. Η κουλτούρα των λαών της Ανατολής, που εμπεριέχεται στα αυθεντικά χαλιά, μας εμποτίζει πνευματικά και μας εμψυχώνει στην δουλειά μας, ενώ ουσιαστικά έτσι προάγει το όραμά μας. Είμαστε άρρηκτα δεμένοι με τις σταθερές αρχές που συγκροτούν τη φιλοσοφία μας, στηρίζουν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και έτσι μάς διασφαλίζουν επαγγελματική μακροημέρευση, αυτό το ίδιο το μέλλον μας. Κοιτάμε μπροστά, βαδίζουμε με δύναμη μοναδική, που αναβλύζει ζωή, αυτήν που ζούμε μέσα από τα αυθεντικά χειροποίητα χαλιά.

Γιατί το 1922, ξεκίνησε στην Ελλάδα ο ΑΙΩΝ1922 με την ίδια φιλοσοφία, εκείνων που παρουσίαζαν την ίδια ακριβώς χρονιά την εικονιζόμενη Rolls Royce 1922. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία, που διατηρείται αιωνίως, με βάση την ειλικρίνεια, την σιγουριά, την φερεγγυότητα και την διασφάλιση, που υποχρεωτικά προυποθέτουν αφοσίωση στην "ποιοτική υπέρβαση". Γιατί τα αυθεντικά χαλιά είναι η ίδια η ζωή μας. Η δικιά μας ζωή και επιπλέον η ζωή ενός ανθρώπινου, πολυφυλετικού  δικτύου που απλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Γιατί ο ''ΑΙΩΝ1922'' με ιστορία αιώνων ασχολείται αποκλειστικά με την κουλτούρα του Αυθεντικού χειροποίητου χαλιού. Γιατί ο πολύχρωμος κόσμος του Χειροποίητου χαλιού και η βαθιά γνώση μας, εξελίσσονται σε πάθος για αυτά τα ίδια τα χαλιά, αλλά και σε κοινωνική αλληλεγγύη για τους ανθρώπους που τα δημιουργούν. Γιατί το πάθος για τα χαλιά εκφράζεται με την απόλυτη αφοσίωση στην αυθεντικά υψηλή ποιότητα των χαλιών. Γιατί ταυτόχρονα με επαγγελματική προσήλωση, όπως ακριβώς και η Rolls Royce, απορρίπτουμε με αδιαλλαξία κάθε προσπάθεια ποιοτικής νόθευσης, ενώ επίσης εμμονικά αποκλείουμε κάθε παρόμοια εκτέλεση χαμηλού κόστους, χωρίς εξαιρέσεις και συμβιβασμούς.

Γιατί η Rolls Royce παραμένει πάντα η κορυφαία, επειδή διατηρεί με "θρησκευτική ευλάβεια" αυτή την ίδια "ποιοτική υπέρβαση", όπως ακριβώς και εμείς, χωρίς διακοπή, από ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα. Γιατί ο ανταγωνισμός της αγοράς, μας υποχρεώνει να προσγειώνουμε τις τιμές των αυθεντικών υψηλής ποιότητας, ώστε να συμβαδίζουν κάπως με εκείνες αυτών των εμπορικών χειροποίητων χαλιών χαμηλού κόστους. Γιατί έτσι, αυτή η ποιοτική υπέρβαση, με την τιμολογιακή προσαρμογή, καταλήγει σε ένα αδιαφιλονίκητο "Overvalue for Money" για όλα τα χειροποίητα χαλιά μας.

Γιατί η συλλογή μας είναι η πληρέστερη στην Ευρώπη, αφού φροντίζει γι' αυτό ένας ολόκληρος ξεχωριστός κόσμος. Γιατί ο ΑΙΩΝ1922 με τις απεριόριστες διεθνείς διασυνδέσεις του, παρουσιάζει μοναδικά τα χαλιά της worldwide deco collection. Γιατί με βάση την μακρόχρονη εμπειρία, διαθέτει την απαραίτητη αξιοπιστία, ώστε να αναλαμβάνει υπεύθυνα πολύπλοκες ειδικές παραγγελίες (sur mesure) χαλιών που κυριαρχούν στον χώρο, προσαρμοσμένα ακριβώς στα μέτρα σας "from around the globe".

Γιατί η ποιοτική υπέρβαση οδηγεί υποχρεωτικά και στην επίσημη εξασφάλιση. Γιατί μία σειρά από Πιστοποιητικά και εγγυήσεις την επιβεβαιώνουν. Γιατί, υπάρχει η αναγνώριση για τα Αυθεντικά χαλιά "ΑΙΩΝ 1922" μέσα από πολλές διακρίσεις και βραβεία. Γιατί ο ΑΙΩΝ1922, με την ποιοτική του υπέρβαση, εξελίχθηκε σε "case study" για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Indiana University της Αμερικής. Γιατί τέλος, αυτή η ίδια ποιοτική υπέρβαση ήταν που διατήρησε τις εξαγωγές στην Ευρώπη, κατά την Οθωμανική περίοδο μέχρι την εγκατάσταση στην Ελλάδα το 1922.

Τα αυθεντικά χαλιά είναι σαν τα βιβλία. Δεν είναι πλέγμα νημάτων ούτε συρραμμένα φύλλα χαρτιού, έχουν ζωή, έχουν ιστορία, έχουν παράδοση. Το χειροποίητο χαλί είναι ένα προσωπικό έργο τέχνης. Ο δημιουργός του, περνάει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής του, αφοσιωμένος στην ολοκλήρωση του έργου του, ενός μοναδικού αυθεντικού χαλιού.

Στο δυτικό κόσμο πολλοί παρομοιάζουν αυτή τη διαδικασία, με τη σχέση ενός καλλιτέχνη, ενός ζωγράφου, ενός γλύπτη με το έργο του. Σε αντίθεση, για το δημιουργό του Αυθεντικού χαλιού, που ζεί σε συνθήκες Ανατολής, χωρίς άλλα ενδιαφέροντα και χωρίς καν τη δυνατότητα για κοινωνική ζωή, το ενδιαφέρον του είναι τόσο αποκλειστικό και τόσο μοναδικό, ώστε δεν ξεχωρίζει ο δημιουργός από το δημιούργημα, αλλά αποτελούν μία ενότητα.

Έτσι, το κάθε χαλί δεν είναι μόνο ένα προϊόν, είναι μια προσωπική ιστορία, μια πνευματική διαδρομή, μια καταγραφή καθημερινής ζωής, θρησκείας και φαντασίας. Λέμε ότι το αυθεντικό χειροποίητο χαλί είναι ζωντανό, έχει ζωή, αυτήν που έζησε και ονειρεύτηκε για μεγάλο διάστημα ο δημιουργός του, αυτήν που διηγήθηκε και άφησε πάνω στο χαλί.

Καταστήματα

Καταστήματα

(Έναντι "ΥΓΕΙΑ")
210-6231300
kifisias@aion1922.com
Ωράριο λειτουργίας:
Δε. 10:00 - 20:00
Τρ. 10:00 - 20:00
Τε. 10:00 - 20:00
Πέ. 10:00 - 20:00
Πα. 10:00 - 20:00
Σά. 10:00 - 18:00
Χάρτης Περιοχής και Οδηγίες
(και Αθανασίου Διάκου)
210-9703432
poseidonos@aion1922.com
Ωράριο λειτουργίας:
Δε. 10:00 - 20:00
Τρ. 10:00 - 20:00
Τε. 10:00 - 20:00
Πέ. 10:00 - 20:00
Πα. 10:00 - 20:00
Σά. 10:00 - 18:00
Χάρτης Περιοχής και Οδηγίες
Καλέστε μας δωρεάν στο 800-11-1922-0, για οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από τα χαλιά!
custserv@aion1922.com
After Sales Service
210 3000500 (10:00 - 16:00), εκτός Σαββάτου
Copyright © 2018 Αυθεντικά Χειροποίητα Χαλιά ΑΙΩΝ 1922
 

Αυθεντικά Χειροποίητα Χαλιά ΑΙΩΝ 1922: Ο κόσμος της πιστοποιημένης ποιότητας στα χειροποίητα χαλιά και κιλίμια. 

Η μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή αυθεντικών χαλιών στην Ευρώπη. Χαλιά σε άπειρα σχέδια, χρώματα, αλλά κα σε κάθε πιθανή και απίθανη διάσταση.
 
Καταστήματα χαλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χιλιάδες αυθεντικά χαλιά ΑΙΩΝ 1922!

 

Επισκέπτες All Time

6245132
Τώρα OnLine: 569